2021. július 27., kedd

Infraterápiás derékalj - Németországból - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Kialakításában és hatásában sem hasonlítható össze más melegítő készülékkel!
Az alvás egészséges melegágya!
  Infraterápiás derékalj
  Különböző problémákra nyújt segítséget a fény-és hőterápiás melegítő
ágybetét - egyenesen Németországból!
Többzónás fűtési kontrollal felsőtestnél és lábrésznél,  
9 szintű melegítési fokozattal.
Napjainkban a legelterjedtebb infrás termék az infraterápiás derékalj,
amivel teljes testfelületben kényelmesen kezelhetjük magunkat.
Kialakításában és hatásában sem hasonlítható össze más melegítő készülékkel. Az infraterápia főként mozgásszervi problémákra lehet jótékony hatással. Az infraterápiás matrac hosszúhullámú infravörös sugarakkal működik,  melyek mélyen behatolhatnak a szövetekbe, ezáltal élénkíthetik az anyagcserét és ezzel együtt a vérkeringést is.  A szövetek ellazításával csökkenhetnek vagy megszünhetnek az esetleges fájdalmak. Az infravörös terápia többek között a következő problémákon segíthet:   izom és ízületi fájdalom, ízületi merevség, zúzódások - rándulások, krónikus hátfájás, krónikus reumás megbetegedések.
 Infraterápiás derékalj olyan speciális huzattal van ellátva, ami kíváló a baktériumok, poratkák és az elektroszmog ellen.   
Infravörös hullámok:
Az infravörös hullámok különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javulhat. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökkenhet és aktiválódhat a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-60 C-on zajlik,  kímélve az érrendszert. A rövidhullámú infravörös sugárzás különlegessége, hogy a sejteket felmelegíti, de a levegőt nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdoníthatnak az infravörös kezeléseknek:
többek között a sejtek anyagcseréjének javítását,  
a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását,  
a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását,
 valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását.
A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infravörös kezeléssel. A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint a sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolna a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak.  A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javulhat, és megindulhat a zsírsavak elszállítása.
A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódhat. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el - ami megfelel egy ebédnek. (pl. ez kalóriamennyiség elvesztéséhez kb. 3, 5-5km-t kellene futni) Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes lehet magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válhat. Mindez elérhető az infravörös derékalj / ágybetét lepedő használatával. A helyi infravörös kezelés területei a következők lehetnek:
izom és ízületi fájdalmak    
merev ízületek
 zúzódások - rándulások - ficamok
idült hátfájdalmak
krónikus, reumás megbetegedésék
légyrész reuma
funkcionális vérkeringési zavarok
Az egészséges alvási hőmérséklet,  amikor a hálószoba levegője hűvösebb, mint az ágy. Kutatások arra az eredményre jutottak, hogy olyankor alszunk jól, amikor kényelmesen meleg az ágyunk, de a szobában hűvös a levegő.   A melegítő infraterápiás derékalj használatával a kevesebb fokozatra állított radiátorokkal / fűtőtestekkel a hűvösebb időszakokban a havi költségek is csökkenhetnek! Technikai adatok:
leszerelhető, LED kézi irányító központ - távirányító
9 szintű melegítési fokozat    
többzónás fűtési kontroll (felsőtest és lábrész)
1h, 5h, 8h, 12h időzítő
220-240V ~50Hz, 60W
Túlmelegedés elleni védelem
Többrétegű töltőanyag,  amely hosszú évekig biztosít Önnek kényelmet!
Nem gyúlékony töltőanyag a legmagasabb szintű biztonságért!
Mérete:  80x190 cm Speciális leírás: Anyaga:  - Felső rész:  levegőző puha anyag, extra komfort érzettel  - Alsó rész:  fehér teflonnal bevont nedvességálló anyag Használata: A sugárzás időtartama és erőssége egyénileg szabályozható távirányíthatóval. Kézi mosással tisztítható Kiváló minőségű termék, problémamentes, hosszú ideig történő alkalmazás jellemzi. Gondoljon szerettei és saját maga egészségére! Ajándékozzon egészségre is jótékony,  praktikus fény-és hőterápiás derékaljat / melegítő ágybetétet! Most érdemes rendelni, egy személy több rendelést is leadhat!  
Az infravörös terápia nemcsak fény, hanem hőterápia is, mely a következő elvek alapján segíthet         egészségünk megőrzésében:
   serkentheti a mikrokeringést erős forgató és vibrációs hatás kifejtésével a molekuláris szinten, mely biológiailag nagyon kedvező hatású
   növelheti az oxigén és tápanyagszállítást a vérsejtekben a szervezet szöveteihez
   segítheti a fehérvérsejtek működését, ezáltal fokozhatja az immunreakciókat és a kórokozóknak és a sejtműködés melléktermékeinek eltávolítását
   a nyirokkeringés fokozásával eltávolíthatja a felhalmozódott méreganyagokat melyek gyakran állnak egészségügyi problémák hátterében. A méreganyagok felhalmozódása a szervezetben gátolhatja a normális vérkeringést és csökkentheti a sejtek energiáját.
   gyorsíthatja a regenerálódást, gyógyulást
   serkentheti az anyagcserét a vér és a szövetek között
Az infraterápia a fényterápiák csoportjába sorolható kezelési mód, amely mellékhatások nélkül intenzív fájdalomcsillapítást vihet véghez szervezetünkben.
Az infravörös hullámok hatásai:
 
   az infravörös hullámok, különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el.  
 
  a melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezhet, ez stimulálhatja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javulhat.
 
  a véredények kitágulhat, a vérnyomás csökkenhet - aktiválódhat a szív és az egész keringési szervrendszer.  
 
  a fény-és hőterápia 40-60 C-on zajlik, és kíméli az érrendszert.  
 
  a rövidhullámú infravörös sugárzás különlegessége, hogy a sejteket, ezáltal a testet felmelegíti, de a levegőt nem.
Napjainkban a legelterjedtebb infrás termék az infraterápiás derékalj, amivel teljes testfelületben kezelhetjük magunkat.  
 A Infraterápia kezelés területei a következők:
   ízületi fájdalmak
   krónikus ízületei fájdalmak
   zúzódások, rándulások, ficamok
   krónikus hátfájdalom
   idült, reumás megbetegedésék
   lágyrészreuma
   vérkeringési, érrendszeri zavarok.
A bőr alatti zsírrétegek felmelegedhetnek és kitágulhatnak. Ezáltal javulhet a zsírszövet vérellátása és megindulhat a zsír lebomlása. Mindeközben fokozódhat vérellátásunk, így a kezelés alatt testünk, 200 - 400 kcal energiát égethet el, ami megfelelhet egy étkezésnek. Ehhez 2-4 kilométert kellene futnunk, vagy hasonlóan megterhelő fizikai munkát végeznünk.
Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik. Mindez elérhető az infra matraccal.
Az Infra Terápia Matrac
1-9 fokozatig állítható intenzitás az alsótestnek
1-9 fokozatig állítható intentitás a felsőtestnek
 

Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 05:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése