2019. október 27., vasárnap

Fjallraven Övik Lite Vest mellény L-es - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld minden esetben, ami minden információt tartalmaz (számlaszám stb. ), 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Köszönöm!
Eladó női L-es FJALLRAVEN ÖVIK LITE VEST W mellény, tollal töltött. Narancssárga. G-1000
Mell:   55   cm           Derék:    54   cm       Csipő:    56  cm       Váll:    11  cm          Testhossz:    63  cm         
FJALLRAVEN
A Fjä llrä ven története Svédországban egy mindössze 14 éves fiúval kezdődött 1950-ben. Å ke Nordin cserkészként nagyon szeretett a szabadban lenni, hobbija a hegymászás volt, de a kicsi, körte alakú hegymászó hátizsákokkal egyáltalán nem volt megelégedve. Egyik hegyi túráján jött az elhatározás, hogy saját kezébe veszi az ügyet és kísérletezni kezdett praktikusabb, kényelmesebb darabokkal. Egy magazinban azt olvasta, hogy a nehéz terhet magasan, a háthoz közel kell vinni. Fából összeállított egy keretet magának, hogy a súlyt egyenletesen oszlassa el a hát felületén, amelyre édesanyja varrógépével erős vászonból varrt egy hátizsákot, amit bőrpántokkal a fakerethez erősített.
Ötlete nagy sikert aratott. Első vásárlói és tesztelői a sámik voltak, akik félnomád rénszarvas pásztorokként igen mostoha körülmények között éltek. Ők igazán értették és értékelték a robusztus, teherbíró hátizsákot, ami akkor is kényelmes volt, amikor nagy teherrel használták, munkájuk során ugyanis rendszeresen tettek hegyi túrákat. Ez a hátizsák keret volt a vállalat indító terméke, amelyet tíz évvel később, 1960-ban alapított szülővárosában, Örnsköldsvikben. Cégének a Fjä llrä ven nevet adta. A különös szó jelentése, a logón is látható sarkvidéki róka


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-17 15:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése