2022. március 2., szerda

Kőkemény Minnesota - Charlize Theron, Frances McDormand, Sissy Spacek, Woody Harrelson - új - Jelenlegi ára: 990 Ft

Új, celofános!
Hang (borító alapján):  magyar, angol, cseh
Felirat (borító alapján):  magyar,  angol, cseh
Kőkemény Minnesota
(North Country)
Rendező:  Niki Caro
Szereplők:  Charlize Theron, Frances McDormand, Sissy Spacek, Woody Harrelson,  Sean Bean
Leírás:
Josey Aimes mindössze szeretne egy normális munkahelyet, hogy otthont teremthessen a gyerekeinek és ételt tehessen az asztalra. Ehelyett megalázzák, megtámadják, inzultálják, ócsárolják és semmibe veszik. Kérges lelkű főnöke mindezt így kommentálja: „ Viseld férfiként! ” Nem, Josey inkább emberi lényként viseli, s nem hagyja annyiban a zaklatást.
Charlize Theron alakítja Josey-t, aki egyike volt azoknak a nőknek, akik elsőként lépték át a nemek közötti határt és kezdtek dolgozni Minnesota fémbányáiban… s a nemzet történetében először indítottak pert szexuális zaklatásért. Theron mellett Frances McDormand, Sissy Spacek, Woody Harrelson és Sean Bean játsszák a főszerepet ebben az érzelmileg túláradó filmben, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy érdemes vállalni a kockázatot és kiállni azért, amelyhez minden dolgozónak joga van: a megbecsülésért.
Extrák: lásd a mellékelt képeket.
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2022-03-03 02:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése