2022. január 15., szombat

Feszültség alatt lévő berendezés VESZÉLYÉT jelző tábla,matrica,50mm,ÚJ - Jelenlegi ára: 120 Ft


Köszöntelek az aukcióimon!
Köszöntöm az aukciós portálunkon! Elektronikai modulok, alkatrészek, kellékek, ipari elektronika széles választékát találhatja meg nálunk. Hobbyműhelyek alkatrészigényeinek kielégítése célunk, termékpalettánk is ennek megfelelő. Amennyiben vásárólni szeretne kérem mindenképpen olvassa el előtte figyelmesen ISMERJ+ oldalunkon található leírást, amit a felhasználónév melletti kis ikonra kattintva tehet meg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piktogram:
Veszélyes feszültség jelenlétét jelző kisméretű ragasztható tábla, piktogram. A figyelmeztető tábla nem papír anyagú hanem enyhén hajlítható műanyag anyagú, ezáltal tartós, nem ázik el, lepergeti a vizet. A tábla öntapadós hátfelületű. Felirat nélkűli, csak a villám jelzés található a táblán.
  Méret: sarkok távolsága : 50mm
Anyaga: PVC
Ár/db
Raktárról azonnal tudom küldeni!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vásárlási tanácsok, információk, garancia :
- A termék leütését követően , kap két automata email értesítést a vaterától , mely összegzi a termék és postaköltésgeket , ez az utalandó összeg. Az másik automata üzenet tartalmazza a számlaszámot és az utaláshoz szükséges információkat! Nem küldünk külön értesítőt SENKINEK!
- Termékeket készletről értékesítem.
- A termékek egy részét máshol is hirdetem, vagy magam beéíptem időközben, így a feltüntetet darabszám eltérhet a raktáron lévő darabszámtól. Kérdezzen rá vásárlás előtt!
- A képek nagyrésze katalógusképek (ha ez a leírásban más nem szerepel), de 99-100% ban megeggyezik a tényleges termékkel.  
- Ha bármilyen színvariáció lehetőség van a vásárólt termékek közt , azt a vásárlás folyamán a megjegyzés rovatba kell beleírni, NEM emailben.  
- Ha több terméket is vásáról, kosárba tegye , NE külön-külön üsse le, itt is lesz megjegyzés rovat ahol a szükséges + infókat leírhatja!
POSTÁZÁS:
- Minden terméklap alján olvashatók az adott termékre vonatkozó kiegészítő postázási információk!
- Minimum postázási termékérték: 1000Ft (postaköltésg nélkül), ez alatt NEM postázunk terméket/ket
- Terméket utalást követi 1-2 munkanap alatt tudok postázni.
 Garancia:
Az alábbiakat a vásárló a vásárlásával elfogadja, amennyiben nem kérem NE vásáróljon nálunk!
- Lehetőségeink szerint nagyobb értékü  termékeket postázás előtt teszteljük, hogy minél kevesebb hibás termék juthasson ki, de hiba sajnos postázás allat is bekövetkezhet.
- Minden termékre 1 hét garanciát biztosítunk , mely értéke meghaladja a 500Ft ot. A garancia a hibás termék visszaküldését követően a termék árának visszautalására vonatkozik, vagy cseréjére, de csak akkor ha az levélben megodlható (az elszabadult postadíjak miatt). Ha a hibás termék ára kisebb a visszaküldés költségénél akkor nem kell visszaküldnei, ennek értéke a mindenkori ajánlott levél küldési ára. kb 550-600Ft.
- Mint mindenhol a postázási költségek (adott esetben útiköltség) a vevőt terhelik. Postaköltséget nem térítünk, garanciális cserénél, visszaküldésnél sem (mivel cserénél nálunk is képződik +1 postaköltség)!  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postaköltség: csomagként a kiválasztott szolgáltatóval, darabszámtól függetlenűl 1 postaköltséggel. Ajánlottan 8 db küldhető.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jelenlegi ára: 120 Ft
Az aukció vége: 2022-01-16 10:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése