2021. december 8., szerda

Kreatív újrahasznosításra: Varrógép fadoboz! Géppel, vagy nélküle, ahogy a vásárló szeretné :) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kérem, olvassa el a leírást!
A képeken látható állapotban.
Régi orosz varrógép fadoboza, rétegelt lemezből készült. A talp része tömörfának tűnik. Kreatív hobby, kreatív újrahasznosítás céljára érdekes lehet! (A gép mechanikusan nincs megszorulva, viszont motorja és minden tartozéka hiányzik! )
A doboz belső méreti: Felső rész: 47cm hosszú, 19cm széles, a legmélyebb pontján mérve 24cm mély.
Alsó dobozrész (gép nélkül): 18cm széles, 6cm mély. Hosszában van egy osztó, ez 37 és 7 cm hosszú rekeszekre osztja hosszában.
 tudom, banki előreutalás után, a mindenkori díjszabásoknak megfelelően! A csomagolásnál igyekszem alaposan eljárni, de a szállításból eredő károkért felelősséget nem tudok vállalni! Továbbá postai átvétel esetén a termékkel kapcsolatban utólag semmi kifogást nem fogadok el! Köszönöm a Megértést! Csomagautomatába, postapontra vagy házhoz. A postázáshoz a minimális rendelési összeg 2000 Ft, ez alatt csak személyes átvétel Kónyban, vagy megbeszélés után Győrben! De több tételt is elküldök egy csomagban, illetve a termékim közül össze is lehet várni többet, hogy elérje a postázási értéket!   Ekkor igyekszem egy csomagban, egy költséggel küldeni!
Személyes átvétel esetén nincs értékhatár! Ha a megtekintés alapján nem felel meg a termék, a vásárló minden negatív következmény nélkül visszaléphet a vásárlástól!
Köszönöm a figyelmet!
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-09 10:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése