2021. február 23., kedd

Állítható és hordozható testtartó javító Colcoach InnovaGoods - Jelenlegi ára: 5 590 Ft

Állítható és hordozható testtartó javító Colcoach InnovaGoods
InnovaGoods megkönnyíti a személyes gondoskodást a kifogás nélkül, mivel a legjobb és legújabb szépség-, relaxációs és egészség termékeket kínálja. A Állítható és hordozható testtartó javító Colcoach InnovaGoods Wellness Care jó példa ezekre! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából.
 
Tökéletes testtartó edző, amely megteremti a szokást a megfelelő testtartásban ülni, mivel a derékát és a hátát egyenesen tartja. Könnyen elhelyezhető a hevederek térdre állításával, és székekre, karosszékekre, kanapékra, székekre stb. Ülve használható. Állítható és hordozható kialakítása miatt otthon, irodában stb használható. Ezenkívül nagyon könnyű bárhová elvinni, csak cipzárral és tokkal kell tárolni, amely önmagához hajtva alakítható.
Anyag:
Poliészter 1680D
Nylon
Hab
Modern és ergonomikus kialakítás
Állítható: max. 70 cm
Deréknál és térdnél párnázott
Derékát és hátát egyenesen tartja
Elősegíti a helyes testtartásban való ülés szokásának megteremtését
Összecsukható és átalakítható cipzárral és fogantyúval
Kényelmes és egyszerű használat
Könnyű és kezelhető
Könnyen szállítható és tárolható
Tartozék: Használati útmutató
Méretei kb.: 19, 5 x 17 x 6 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)


Jelenlegi ára: 5 590 Ft
Az aukció vége: 2021-02-23 16:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése