2021. január 27., szerda

Medico Lux memóriahabos ortopédiai kutyaágy - barna és bézs - 94x62cm - Jelenlegi ára: 21 290 Ft

Izületkímélő, egészség megóvó kutyaágy. Idős kutyáknak kifejezetten ajánlott fekhely. Bőr borítású, ellenáll a víznek, deformációnak és a szennyeződéseknek. Könnyen tisztítható, cipzárral nyitható, majd kivehető a bélés és 30 fokon mosható.
Felület, ami véd is:  az ECO műbőr felület ideális vízhatlansága és könnyű tisztíthatósága miatt, ha idős vagy beteg kutyánkat már sajnos érik ? balesetek?. A valódi bőrrel szemben vízzel érintkezve sem repedezik. Tapasztalataink szerint több évig esztétikusan használható marad, de egyedülálló módon a huzat cseréjét (akár külön csak a párna vagy keretét is) kedvezményes áron biztosítjuk, hiszen az ágy értékét a memóriahabos töltelék adja.
Vékony takaróval is nyugodtan lefedhető a fekhely, amely nem befolyásolja a memóriahabos töltelék hatékonyságát. Így kutyánknak nem csak a kedvenc takarójától sem kell megválnia, de a fekhelyet is tovább védjük vele.
Matrac vagy fekhely:  sok kutya preferálja a kerettel ellátott fekhelyeket, ágyakat a matracokkal szemben, hiszen egyrészt biztonságérzetet nyújtanak az oldalfalak, másrészt fejüket is tudják rajta pihentetni. Sarokba téve az oldalfalak a szoba falának tisztaságát is biztosítják. Figyeljük meg kutyánk alvási szokásait és aszerint válasszunk!
Meleg színek:  sokan szeretjük ha lakásunkban a fa felületek, bézs színek és a barna különböző árnyalatai érvényesülnek, így ebbe a környezetbe szép dísze a szobának a Medico kutyafekhely bézs és barna színben. Világosabb szőr kevésbé látszik meg a bézs fekvőfelületen.
 
Visco memória rétegnek köszönhetően a matrac a kutya testéhez idomul ezzel egyenes vonalban tartva az állat gerincét, ami biztosítja a fájdalommentes, pihentető alvást. Kifejezetten ajánlott izületi problémákkal küzdő és idősebb kutyáknak.
A matrac rész, amelyen a kutya fekszik 2 rétegből tevődik össze:
- Visco memóriahabos réteg
- Poliuretán szivacsréteg
A 2 réteg szorosan kitölti a matracot, így az deformációnak ellenálló és formatartó marad.
- Ideális idős és beteg állatoknak.
- Biztosítja az egészséges alvást és a gyorsabb felépülést
- Tökéletes helyzetbe tartja a gerincet
- Cipzáros megoldás az egyszerű tisztíthatóságért
- Ellenálló a piszoknak és deformációnak
A felhasznált alapanyagok Oeko-Tex? Standard 100 szabvány szerintiek. Átestek a higiéniai, tűzbiztonsági és veszélyes anyag tartalomra vonatkozó laboratóriumi teszteken az Európai Uniós előírások szerint! Európában gyártott termék.
Legkisebb rendelhető méret:  L MELBRB3: magasság: 15cm | matrac: 6cm | belső méret: 63x36cm | külső méret: 75x50cm


Jelenlegi ára: 21 290 Ft
Az aukció vége: 2021-01-27 22:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése