2020. február 29., szombat

SUNLIFE ARTICSÓKA DRAZSÉ 60DB - Jelenlegi ára: 2 192 Ft

Az Articsóka drazsé tökéletes megoldás lehet a természetes és gyors méregtelenítés, salaktalanítás és béltisztításra. Rendkívül hatékony módszer, melyet már évszázadok óta ismernek a népgyógyászatban és előszeretettel alkalmazzák. Serkenti a máj szöveteinek regenerálódását, epehajtó, csökkenti a koleszterinszintet, segíti az emésztést.
Az a rendkívül sok tápanyag, ásványi anyag, vitamin, amit az Articsóka drazsé koncentrált formában tartalmaz, rendkívül jó hatással van az emésztésre, különösen a nehéz és zsíros ételek okozta problémák ellen.
Az Articsóka drazsé használatával megszüntethető a gyomor és emésztési problémák, ezáltal könnyebbnek és egészségesebbnek érezhetjük magunkat! Ez a hatás különösen az emésztési zavarokkal küzdő emberek kezelésénél játszhat szerepet. Enyhíti a hasi fájdalmakat, a felfúvódást és a hányingert. Az articsóka inulint is tartalmaz, vagyis egy olyan poliszacharidot, ami csak lassan bomlik le a bélben és lassan szívódik fel. Ezért az articsóka segíthet az étkezések utáni hirtelen vércukorszint-ingadozás megelőzésében. Ez különösen cukorbetegek számára lehet hasznos. Javítja a zsírok emésztését, gátolja a koleszterin szintézisét, s ezáltal csökkenti a koleszterinszintet.
Tápérték tájékoztató (2 drazséban)
Energiatartalom:
18 kJ
Fehérje:
0, 1 g
Szénhidrát:
1 g
Zsír:
0, 1 g
Összetétel (2 drazséban)
*NRV%
Articsóka levél kivonat
272 mg
**
* = az ajánlott napi adag százalékban
** = nincs adat

Jelenlegi ára: 2 192 Ft
Az aukció vége: 2020-03-01 18:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése