2019. szeptember 30., hétfő

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! TELJESEN ÉLETHŰ!!! 150 cm-es műfenyő mű fenyőfa ajándék talppal!!! - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

A licit tárgya: műfenyő
Mint az új!!!
Teljesen élethű!!!
Ajándék fenyőfatalppal!!!
Sherwood Deluxe típusú!!!
Made in Germany!!! nem ocsmány kínai!!!
Féláron!!! új ára 109, 99 Euro volt!!! Itt az egyel magasabb linkje: KATT IDE!
Édesapám hagyatékából maradt. Neki vásároltam egyszer Ausztriában, mikor kint dolgoztam.
A törzse két részből áll. Az ágakat fentről lefelé, az A-B-C-D jeleknek megfelelően kell a törzsbe beilleszteni, majd széthajtogatni (utolsó kép).
A fához adok egy ajándék fenyőfatalpat. Egy apró hibája van, hogy az egyik szorító pofája egy kicsit le van törve (8. kép piros karikában). Egyébként alkalmazható valódi fenyőhöz is, vízzel fel lehet tölteni, hogy a fa minél tovább megőrizze a tűleveleit. A víz mennyiségének a fogyását egy úszó segítségével követhetjük nyomon (8. kép sárga karikában), így szükség esetén utántölthetjük.
A fát a kar lefelé mozgatásával rögzíthetjük, felfelé pedig oldhatjuk.
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Kalkhoff típusú Impulse középmotoros elektromos bicikli, napi 15 kg kapacitású jéggép, egy új Jacques Lemans golf karóra, 400 db golflabda, Rowi hamuporszívó, Apas Vital fordított ozmózisú vízszűrő víztisztító gép, egy olasz gyártmányú kávéautomata gép, Sebo ET360 automata állóporszívó, egy pár 51 cm-es ablaktörlő lapát, jégeső ellen is védő M-es autó takaró ponyva, egy retro fa sebességváltó gomb, 3 db-os operett CD, ipari forgóvillás kerekek, ipari mágnesek, autóba való poroltó, egy 3, 3 méteres teleszkópos létra, egy ipari 530 W-os 400-as csőventillátor (S&P Vent-400), autóba univerzális térelválasztó kutyarács és egy kutya kennel, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, mézpergető, egy szinte új állapotú barkács asztal, egy Bosch 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy Erba márkájú 200-as kettősköszörű 370 W-os, Black&Decker 400 W-os elektromos sövénynyíró, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Van sok más termékem is, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 16:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése