2019. április 26., péntek

Dobble Deluxe ? Készségfejlesztő játék - Jelenlegi ára: 6 290 Ft

Játékosok száma:
1-8 játékos
Jelleg:
Gyors reakcióra és pontos megfigyelésre építő kártyajáték
Fejleszti:
megfigyelő képességet, koncentrációt, probléma megoldó képességet, rugalmas gondolkodást, kombinációs készséget, reakció készséget, ábra olvasást, azonosságok és különbségek megfigyelését, szín- és formafelismerést, logikai asszociációt
Pörgős, szórakoztató gondolkodási és megfigyelési képességet fejlesztő játék. Egyedi megjelenés, kör alakú kártyalapokkal. Találd meg a kártyákon szereplő egy azonos jelet minél gyorsabban! A Dobble Deluxe társasjáték tartalmazza mind az 5 játékmódot, amivel a régebbi Dobble társasjátékokat is lehet játszani.  
A játék lényege, hogy minél hamarabb megtaláld két kártyán az egy azonos szimbólumot, hogy begyűjthesd. A Dobble Deluxe társasjáték egyedül is játszható, ilyenkor saját magadnak kell minél hamarabb párokat találnod, és ilyenkor még a játékidőt is fel tudod jegyezni. A játékhoz egy stopper is tartozik, amivel még nehezebbé, illetve szórakoztatóbbá lehet tenni a játékot, és aki megszerzi a legtöbb kártyát a legrövidebb idő alatt, megnyeri a játékot!  
A játék 2 darab AAA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A Dobble Deluxe társasjáték tartalmazza a szükséges kártyákat, a játékszabályokat és a pontozólapokat is.  

Jelenlegi ára: 6 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése