2018. január 27., szombat

HÚSVÉT, tengerparti nyaralás Toszkánában / 03. 29- 04. 05 / 7 éjszaka 5-6 fős mobilházakban - Jelenlegi ára: 141 000 Ft


Kedves Látogató, leendő vendégünk!
A vendégek elszállásolása 5-6 személyes mobilházakban történik, egy gyönyörű fekvésű kempingben, mely a tündöklően tiszta vizű Etruszk Riviéra közvetlen közelében található. (Marina di Bibbona, 2017-ben a Blue Flag díjat nyerte el Toscaná-ban)
A kempinget egy Trópusi fenyőerdő választja el a tengerparttól, a Tombolo Természetvedelmi Övezet. A balzsamosan illatozó fenyőfák lombjai alatt hosszú kirándulásokat, gyalog- és biciklitúrákat tehetünk, zavartalanul bebarangolhatjuk a tengerpartot övező, majd 15 km hosszú erdősávot. Igazán kellemes nyaralást tartogat a család minden tagja számára.
A kemping, mindössze 800 méterre helyezkedik el Marina di Bibbona belvárosától,  kiváló kiindulási pont Toscána nevezetességeinek felfedezéséhez.  
Városnéző programokat is szervezünk, magyar nyelvű idegenvezetéssel, felfedezhetitek velünk Firenzet, Sienat, Volterrat es San Gimignanot. Ellátogathattok Pisaba, Luccaba, Elba-szigetére és a gyönyörű Cinque Terrét is bejárhatjátok a vezetésünkkel.  
A kemping bejáratánál ingyenes kisvonat várja kedves vendégeinket és szállitja a tengerpatra.
A lakóházak teljesen felszereltek: étkezős - nappali, konyha gáztűzhellyel, fürdőszoba, légkondícionáló, hűtőgép. A házhoz egy félig fedett fa terasz is kapcsolódik, asztallal, székekkel és két nyugággyal. Az ágyneműt és törölközőt az ár tartalmazza.
Biztonsági okokból a kemping területén az ott tartózkodás ideje alatt karszalag viselete kötelező.
Kiegészítő szolgáltatások:
- reptéri transzfer Pisa-ból, külön díj ellenében
- félpanzió igényelhető
- kisállat behozható külön díj ellenében
- kisgyerekes családoknak babaágyat, babafürdető kádat ingyenesen biztosítunk
- a ház végtakarítása 40 euro/ ház
- városnéző és borkóstoló programok
Aktív programok:
Szabadidős programok, sportolási lehetőségek: A mini club animátorai reggeltől estig várják a gyerekeket különböző programokkal. A felnőttek napközben különböző sportversenyeken, játékos programokon, vízi tornán vehetnek részt, esténként pedig különböző előadásokat, színpadi műsorokat tekinthetnek meg június közepétől augusztus végéig. A gyerekeket játszótér várja, kispályás focipálya, röplabdapálya, tekepálya, pingpongasztal. A kemping közelében teniszpálya, kosárlabdapálya és bicikli bérelhető. A közelben sporthorgászati lehetőség is adott.
Minden felmerülő kérdésre válaszolunk, minden előbukkanó problémát megoldunk!
Magyar nyelvű vezetés a campingben, így mindenben tudunk segíteni!

Jelenlegi ára: 141 000 Ft
Az aukció vége: 2018-02-17 19:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése