2016. január 27., szerda

Tickopur R 33 ultrahangos tisztító folyadék 1 L - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Tckopur R 33 univerzális ultrahangos tisztítófolyadék koncentrátum
Gyártó: Dr. H. Stamm (Németország)
Univerzális tisztítófolyadék koncentrátum ultrahangos tisztításhoz.  Gépek, szerszámok, arcvédő maszkok, munkavédelmi kiegészítők és egyéb eszközök tisztítására hatékonyan használható. Általános szennyeződések, csiszolásból és polírozásból visszamaradó lerakódások, valamint olaj, zsír, korom, tinta stb. eltávolítására is kiválóan alkalmas. Ultrahangos tisztításnál ajánlott hígítási arány: 1-5% (szennyezettségtől és tisztítandó tárgy anyagától függően), ajánlott tisztítási időtartam: 1-10 perc, 20-80 °C közötti hőmérsékleten (szintén szennyezettségtől és tisztítandó tárgy anyagától függően más-más ajánlott).
Szükség esetén a tisztítás megismételhető, illetve az időtartam meghosszabbítható!
A Tickopur R 33 tökéletes hatékonyságg! al alkalmazható gépek, alkatrészek, szerszámok, autóalkatrészek, laboratóriumi eszközök, ipari berendezések és azok kisebb elemeinek tisztítására.
Tulajdonságok:
folyékony koncentrátum (hígítás szükséges desztillált/ioncserélt vízzel)
ultrahangos tisztításhoz, erre alkalmas készülékben használható
korrózióvédelemmel ellátott
enyhén lúgos: pH 9, 9 1%-nál
biológiailag lebomló
desztillált, vagy ioncserélt vízzel hígítható
alkalmazása ultrahangos tisztítóban: 1-5%-ban hígítva, 1-10 perc hosszan, 20-80 °C között
alkalmazása ultrahangos tisztítógép nélkül: 1-10%-ban hígítva, 10-12 órán keresztül a tisztítandó tárgyat áztatva, 20-80 °C közötti hőmérsékleten
Alkalmazás
A Tickopur R 33 eltávolítja az általános szennyeződéseket, olajat, zsírt, kormot, tintát, valamint a csiszolásból és polírozásból megmaradó finom szem! cséjűanyagokat is.
A tisztítás után a tárgyakat mo! ssa le tiszta vízzel, majd végezetül öblítse le azokat desztillált vízzel, így elkerülhető, hogy a száradás után foltos legyen a tárgyak felülete.
Anyag kompatibilitás
A Tickopur R 33 szinte minden anyag tisztítására alkalmas: fém (könnyűfém és nemesfém is), üveg, kerámia, műanyag, gumi, szemüveg stb..
Ón és cink részek károsodhatnak!
Rendkívül érzékeny anyagok ellenállóságát ajánlott tesztelni a teljes tisztítás megkezdése előtt az esetleges károsodás elkerülése érdekében.
Hatóanyag bázis
felületaktív
enyhén lúgos, pH 9, 9 1%-nál
Használat előtt kérjük olvassa el a felhasználási információkat, és ismerje meg a termék biztonsági adatlapját. Amennyiben nem biztos a dolgában, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ki tanácsunkat.
>>Tickopur R 33 biztonsági adatlap letölthető vásárlás után a weboldalunkról.
Termékeink közö! tt nagyobb és kisebb kiszerelésben is kapható. (Nagyobb mennyiség esetén kedvezőbb ár. )

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2016-02-16 15:25 . Tickopur R 33 ultrahangos tisztító folyadék 1 L - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése